Follow us on:

Stafi Diplomatik

Shef Misioni

Sylë UKSHINI,  I Ngarkuar me Punë
 

Arben Loshi, Këshilltar  
Çështje ekonomike

Bashkim SHILLOVA, Atashe Ushtarak
Çështjet ushtarake dhe të sigurisë


Konsullata e Përgjithsme

Halim KRASNIQI, Konsull i Përgjithshëm
Çështje konsullore

Adem Sallauka , Sekretar i Parë (Konsull)
Çështje konsulloreKontakt me Ambasadën

Tel.:       +35542 261 650            
Fax.:      +35542 261 650

Email:     embassy.albania@rks-gov.net


Kontakt për çështjet e vizave:

Tel.:    +355 (0) 42 240 696

Fax.:  +355 (0) 42 267 820
Email: visa.al@rks-gov.net