Follow us on:

KONTAKTI

Shërbimi Konsullor (për çështje konsullore/lëshim të dokumentacioneve: vërtetime, lirim nga shtetësia, aplikim për letërnjoftime, pasaporta etj.)

Orari i punës me palë i Shërbimit Konsullor:
E hënë deri të premten:
prej 10.00 deri 12.00h dhe
prej 13.30 deri 15.30

Tel.: +43 (0)1 504 74 00
Fax.: +43 (0)1 504 74 00-20
consulate.vienna@rks-gov.net

z. Imer Lladrovci, Konsull
Goldeggasse 2/13, 1040 Wien/AT
imer.xh.lladrovci@rks-gov.net

Numri emergjent: +43 6643 718 604