Follow us on:

KONTAKTI

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri
Adresa: Goldeggasse 2/15, 1040 Vjenë

Orari i punës me palë:
E hënë deri të premten: prej 10:00-12:00 dhe prej 13:00-17:00
Tel.: +43 (0)1 503 11 77
Fax.: +43 (0)1 503 11 77-20
embassy.austria@rks-gov.net

protocol.emb.austria@rks.gov.net  

 

Për çështje konsullore kontaktoni Shërbimin Konsullor në këtë numer të telefonit:

+43 (0)1 504 74 00
Për më shumë informacione klikoni këtu