Follow us on:

Kontakti

 

Adresa:

Goldeggasse 2/15, 1040 Vjenë

 

Ambasada:
(për çështje politike dhe ekonomike)

 
Orari i punës me palë:
E hënë deri të premten: prej 10:00-12:00 dhe prej 13:00-17:00
Tel.: +43 1 503 11 77
Fax.: +43 1 503 11 77-20
embassy.austria@rks-gov.net

protocol.emb.austria@rks.gov.net

 

Shërbimi Konsullor:
(për çështje konsullore/lëshim të dokumentacioneve: vërtetime, lirim nga shtetësia, aplikim për letërnjoftime, pasaporta etj.)

 

Orari i punës me palë i Shërbimit Konsullor:
E hënë deri të premten: prej 10:00 deri 12:00h dhe prej 13:30 deri 15:30
Tel.: +43 1 504 74 00
Fax.: +43 1 504 74 00-20
consulate.vienna@rks-gov.net

 

Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Vjenë

z. Isa Kosumi, Këshilltar/Konsull
Goldeggasse 2/13, 1040 Wien
isa.kosumi@rks-gov.net


Numri emergjent: +43 664 2233 409