Follow us on:

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri hap librin e zisë për Bajram Rexhepin

Vjenë, 23 gusht 2017 - Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri do të hap libër të zisë për t‘i bërë nderimet e fundit ish Kryeministrit të parë të Republikës së Kosovës, Dr. Bajram Rexhepi.

- E enjte, 24 gusht, nga ora 14:00 deri në 16:00 dhe

- E premte, 25 gusht, nga ora 11:00 deri në 12:30.