Follow us on:

Njoftim - Ditë pushimi

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton të interesuarit se për nderë të Festës së Bajramit të Vogël, puna me palë në Ambasadë dhe në Shërbimin Konsullor nuk do të zhvillohet të premten me datë 1 shtator 2017.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin Tuaj!