Follow us on:

Njoftim - Ditë pushimi

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton të interesuarit se me rastin e Festës së Krishtlindjeve Ortodokse, puna me palë në Ambasadë dhe në Shërbimin Konsullor nuk do të zhvillohet të hënën me datë 8 janar 2018.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin Tuaj!