Follow us on:

Presidenti Sejdiu viziton Brukselin

Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu i shoqëruar nga Ministri për Forcën e Sigurisë së Kosovës kanë qëndruar në Bruksel. Gjatë vizitës në Bruksel, Presidenti Sejdiu iu drejtua anëtarëve të Këshillit të Atlantikut të Veriut. Në një këmbim të detajuar anëtarët e Këshillit të NATO-s u njoftuar për përparimin e arritur në Kosovë dhe sfidat aktuale, si politike ashtu edhe të sigurisë.

Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu i shoqëruar nga Ministri për Forcën e Sigurisë së Kosovës kanë qëndruar në Bruksel. Gjatë vizitës në Bruksel, Presidenti Sejdiu iu drejtua anëtarëve të Këshillit të Atlantikut të Veriut. Në një këmbim të detajuar anëtarët e Këshillit të NATO-s u njoftuar për përparimin e arritur në Kosovë dhe sfidat aktuale, si politike ashtu edhe të sigurisë. 

http://www.president-ksgov.net/?page=1,6,147