Follow us on:

Kryeministri Thaçi priti Kryeministrin Leterme

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi priti sot në takim Kryeministrin e Mbretërisë së Belgjikës, z. Yves Leterme me të cilin ka biseduar për bashkëpunimin bilateral mes Kosovës dhe Belgjikës.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi priti sot në takim Kryeministrin e Mbretërisë së Belgjikës, z. Yves Leterme  me të cilin ka biseduar për bashkëpunimin  bilateral mes Kosovës dhe Belgjikës.
http://www.kryeministri-ks.net/?page=1,9,1203