Follow us on:

Ambasada e Republikës së Kosovës në Bruksel pati nderin të mirëpres Kryetarin e Federatës së Futbollit të Kosovës z.Fadil Vokrri

Sot më 6 mars 2018, Ambasada e Republikës së Kosovës në Bruksel pati nderin të mirëpres Kryetarin e Federatës së Futbollit të Kosovës z.Fadil Vokrri i cili njihet si “Legjenda e futbollit shqiptar” dhe mbetet futbollisti më i njohur dhe i adhuruar në Kosovë.