Follow us on:

Ekspozita “Bashkëjetesa natyrore dhe kulturore në Kosovë”

16 Janar 2019 - Në ceremoninë hapëse të ekspozitës “Bashkëjetesa natyrore dhe kulturore në Kosovë” e organizuar nga deputeti i Parlamentit Evropian Ilhan Kyuchyuk dhe Ambasada e Kosovës në Bruksel. Fotografitë dhe pikturat janë punuar nga Ibrahim Kodra dhe fëmijët e SOS Kosova dhe Shkolla e Arteve në Gjilan “Adem Kastrati”.