Follow us on:

Kontakti

 

Ambasada e Republikës së Kosovës në Bernë

Adresa:
Zähringerstrasse 25
3012 Bern,
Tel.:       +41 31 310 06 90
Fax.:      +41 (0) 31 310 06 91
embassy.switzerland@rks-gov.net 


Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Bern

  

  • Salih Sefa-Konsull

Stafi administrativ vendor:

  • Bjondina Zefi 

Orari i punës me palë

E hënë- E ejte
09.00-12.00 dhe 14.00-16.30

E premte
09.00-12.00

Zähringerstrasse 25 3012 Bern
Tel: +41 31 311 05 15
Tel: +41 31 310 06 90
Fax: :+41 (0)31 310 06 91
consulate.bern@rks-gov.net

Numri emergjent: 

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Gjenevë

z. Ramadan Avdiu, Konsull

Adresa: Rue de la Servette 93/1201,Geneva/SUI
Tel.:  +41 31 311 05 15
Fax.: +41 (0) 22 734 27 32
consulate.geneva@rks-gov.net

Numri emergjent:  +41 78 913 24 12

Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Cyrih

z. Salih Sefa, Konsull


Adresa:
Eugen Huber-Strasse 19a
8048 Zürich
Tel.:  +41 31 311 05 15
consulate.zurich@rks-gov.net

Numri emergjent: 0041/ 76 230 11 71