Follow us on:

Ambasadorja Nazane Breca mori pjesë në pritjen tradicionale të Hans-Adam II në Lihtenshtajn

Vaduz, më 11 janar 2018 - Ambasadorja e Republikës së Kosovës në Zvicër, Nazane Breca mori pjesë në pritjen tradicionale të fillimvitit të organizuar në Kështjellën e Vaduzit, njëherësh kryeqytet i Principatës së Lihtenshtajnit.

Trupa Diplomatike eakredituar në Bernë, është pritur nga Lartëmadhëria e tij Hans-Adam II-të sidhe princi trashëgimtar Alois me princeshën Sophie.

 

Ambasadorja Breca, duketakuar Latërmadhërin e tij dhe Princin Trashëgimtar, i ka uruar dhe përgëzuarpër vitin e ri 2018, duke falenderuar për mbështjetjen që Principata eLihtenshtajnit po i jep shtetit të Kosovës.