Follow us on:

Ambasadorja Breca pjesëmarrëse në pritjen tradicionale nga presidenti, Alain Berset

Bernë, 17 janar 2018 - Ambasadorja e Republikës së Kosovës në Zvicër, Nazane Breca e shoqëruar nga Mustafë Xhemaili, Ministër Këshilltar në Ambasadën e Kosovës në Bernë, mori pjesë në pritjen e fillimvitit të organizuar nga presidenti i ri i Konfederatës zvicerane, Alain Berset.

Takimi organizohet në mënyrëtradicionale për Trupën Diplomatike të akredituar në Bernë dhe përpersonalitete e larta të shtetit me rastin e promovimit me rotacion në çdofillimviti të presidentit të Zvicrës.

 

Ambasadorja Breca, duketakuar presidentin e ri Alain Berset, ka uruar Vitin e Ri dhe ka falenderuarZvicrën për mbështjen e vazhdueshme që ka dhënë dhe po jep për shtetin eKosovës, duke shprehur besimin në bashkëpunim edhe më të zgjeruar dypalësh.

Ambasadorja ka takuar dheuruar edhe ministrin e Punëve të Jashtme, Ignazio Cassis.