Follow us on:

Lajme nga Konsullatat

NJ O F T I M25.01.2018Njoftojmë të gjithë bashkatdhetarët që jetojnë në Zvicër dhe në vaçanti ata që jetojnë në kantonet Neuchatel, Fribourg, Vaud, Valis...më shumë
Artikuj: 2