Follow us on:

KontaktiAmbasada e Republikës së Kosovës në Berlin


Adresa
Wallstraße 65 10179, Berlin

Tel.:  +49 (0)30 240 47 69-0

Fax.:  +49 (0)30 240 47 69 29


embassy.germany@rks-gov.net

Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Berlin

Binak Berisha, Këshilltar


Wall str. 65 D-10179 Berlin/GER
+49 30 240 47 69 11
+49 30 240 47 69 19

consulate.Berlin@rks-gov.net

Numri emergjent:
+49 152 290 846 75


Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Frankfurt am Main

Fatmire
Musliu - Konsulle e Përgjithshme

Rudolfstraße 13/17, 60327 Frankfurt am Main/GER
+49 (0) 6927133920
+49 (0) 69271339229

consulate.frankfurt@rks-gov.net
fatmire.musliu@rks-gov.net

Numri emergjent: 

+49 152 290 846 75


Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Shtutgart

z. Kadri Dakaj, Konsull

Johannes str. 47B/70 176 Stuttgart/GER
+49 711 627 677 0
+49 711 627 677 29

consulate.stuttgart@rks-gov.net

Numri emergjent:
+49 152 2725 9483


Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Minhen
Naser Idrizi, Konsull i Përgjithshëm
Dhurata Selimi, Konsull
Ehrenbreitsteinerstr. 28 80993 München

Tel.: +49 89159861720
Fax.: +49 891598617219

E-mail.: generalconsulate.munich@rks-gov.net

Orari i punës me palë:

E hënë - e enjte nga ora 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:30
Të premteve dhe festave zyrtare Konsullata është e mbyllur për palët