Follow us on:

Shërbimet Konsullore - Stuttgart

Konsullata e Republikës së Kosovës në Stuttgart

 

Shefi i Misionit Konsullor: Imer Lladrovci, Konsull

Email: imer.xh.lladrovci@rks-gov.net

 

Bahrije Hoti, Konsulle

Email: bahrije.hoti@rks-gov.net

 

Kadri Gervalla, Konsull

Email: kadri.gervalla@rks-gov.net

 

Naser Bejtullahu, Zëvendëskonsull

Email: naser.bejtullahu@rks-gov.net

 

Lumturie Lipoveci, Këshilltare /Konsulle

Email: lumturie.lipoveci@rks-gov.net

 

Hanife Statovci, Asistente ekzekutive

Email: hanife.statovci@rks-gov.net

 

Shaip Dobra, Asistent Konsullor

 

Fehmi Koci, Asistent Konsullor

 

Festim Lushtaku, Asistent administrativ

 

Adresa: Johannesstraße 47b, 70176Stuttgart

 

Kontakt
Tel.: +49 (0) 711 627 677-0

Fax: +49 (0) 711 627 677 29

Numri emergjent: +49 (0) 1523 733 7814

E-Mail: consulate.stuttgart@rks-gov.net  


Orari i punës:

  
Të Hënën deri të Premten: 09:00h deri 12:00h dhe nga 14:00h deri 17:00h

 

Puna me palë:

Të hënën deri të Enjten: nga 09:00h deri 16:30h

Të premten nuk punohet me palë

 

Festat zyrtare në të cilat konsullata është e mbyllur:

Viti i Ri: 01-02.01. 2018

Heilige Drei Könige: 06. 01. 2018

Krishtlindjet ortodokse 07. 01. 2018

Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës 17. 02. 2018

Pashkët Katolike: 01.04.2018-02.04.2018

Pashkët Ortodokse: 08. 04. 2018

Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës: 09. 04. 2018

Dita Ndërkombëtare e Punës: 01. 05. 2018

Dita e Evropës: 09. 05. 2018

Christi Himmelfahrt: 10. 05. 2018

Pfingstmontag: 21.05.2018

Fronleichnam: 31.05.2018

Bajrami i Madh: 15. 06. 2018

Bajrami i Vogël: 21. 08. 2018

Tag der Deutschen Einheit: 03. 10. 2018

Allerheiligen: 01. 11. 2018

Krishtlindjet Katolike: 25. 12. 2018

 

Rrethi konsullor përmbledh Landin Baden Würtemberg