Follow us on:

Erhard Bühler shënohet në librin e zisë me rastin e vdekjes së Bajram Rexhepit

Berlin, 23 gusht 2017 – Në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Berlin, e cila e ka hapur Librin e Zisë me rastin e vdekjes se ish-kryeministrit Bajram Rexhepi, ka qëndruar ushtaraku i lartë i forcave gjermane, gjeneral lejtnat Erhard Bühler, i cili ka qenë edhe ish-komandant i forcave të Bundesverit gjerman në Kosovë në vitin 2004 dhe ish-Komandant i Përgjithshëm i KFOR-it në Kosovë gjatë viteve 2010/011

Gjenerali Bühler, passhënimit ne librin e zisë është pritur në nga zëvendës-ambasadori, Astrit Zemaj.

Ai ka kujtuarbashkëpunimin e mirë me ish-kryeministrin tanimë të ndjerë, Bajram Rexhepi, tëcilin e ka konsideruar si njeri të duhur në proceset vendimtare për Kosovën.