Follow us on:

NJOFTIM

Berlin, 5 tetor 2017 - Thirrje per aplikim të të rinjve kosovarë për bursa të ekonomisë gjermane. Bursat janë me qëllim praktike prej 3 deri në 6 muaj në kompanitë gjermane. Mënyra e aplikimit dhe detajet tjera janë të përshkruara në fletë informacion.