Follow us on:

Ambasadorja Lama takon rektorin e Universitetit Tor Vergata

Të enjten e 22 mars, ambasadorja Lama zhvilloi një vizitë në Universitetin publik Tor Vergata në Romë, ku u takua me rektorin Giuseppe Novelli.

Në takim u bisedua rreth mundësive të bashkëpunimit me Universitetin e Prishtinës. Nje pritje shume miqësore nga ana e rektorit dhe gadishmëri e lartë për t’ia filluar bashkepunimit së shpejti, në shumë fusha. Ky universitet është nga me të njohurit në Italia dhe më i avancuar në fushën e mjekësisë.