Follow us on:

Ambasadorja Lama, takim me presidenten e Komunës Roma Centro

Romë, 10 maj 2018 -Ambasadorja e Republikës së Kosovës në Romë, Alma Lama zhvilloi një vizitë në Komunën Roma Centro I, ku u prit nga presidentja e kësaj Komune znj. Sabrina Alfonso.

Në takim ambasadorja kërkoi që komuna  Roma Centro, e cila shtrihet nw pjesën historike të kryeqytetit italian të ofrojë mundësitë edhe për artistët nga Kosova që të mund  të marrin pjesë në aktivitete kulturore si dhe të mund të zhvillojnë aktivitete personale  për ekspozimin e artit të tyre. Presidentia Alfonso ishte shumë e hapur për bashkëpunim dhe i mirëpriti propozimet e ambasadores Lama. Së shpejti  pritet të fillojë bashkëpunimi në lidhje me artet pamore, por edhe në lidhje me aktivitete të tjera kulturore që do ta bënin Kosovën dhe artin e saj më të njohur në Ita