Follow us on:

Contact


Ambasada e Republikës së Kosovës në Romë

Adresa:
Via Tolmino, 12, 00198 Romë, Itali

Kontaktet:

Zyra diplomatike:
Via Tolmino, 12, 00198 Romë, Itali
Tel: + 39 0685356571
Fax: + 39 0685355316
E-mail: embassy.italy@rks-gov.net

Zyra konsullore: Via Tolmino, 12, 00198 Romë, Itali
Tel: +39 0685356571
Fax: +39 068552212
E-mail: consulate.rome@rks-gov.net

Orari i punës me palë në Zyrën Konsullore është: TË MARTËN, TË MËRKURËN dhe TË ENJTEN, prej orës 09.30 deri në ora 12.30. Përgjigja në telefonata në Zyrën Konsullore është: ÇDO DITË, prej orës 14.00 deri në orën 16.00.

Pagesat për shërbimet konsullore bëhen në këtë llogari bankare: IT59D0306905020100000008896