Follow us on:

Contatti

Ambasada e Republikës së Kosovës në Romë

Adresa: 
Via Tolmino, 12, 00198 Romë, Itali

Kontaktet:

Zyra diplomatike: 
Via Tolmino, 12, 00198 Romë, Itali
Tel: + 39 0685356571
Fax: + 39 0685355316
E-mail: embassy.italy@rks-gov.net

Zyra konsullore: Via Tolmino, 12, 00198 Romë, Itali
Tel: +39 0685356571
Fax: +39 068552212
E-mail: consulate.rome@rks-gov.net

Orari i punës me palë në Zyrën Konsullore është: TË MARTËN, TË MËRKURËN dhe TË ENJTEN, prej orës 09.30 deri në ora 12.30. Përgjigja në telefonata në Zyrën Konsullore është: ÇDO DITË, prej orës 14.00 deri në orën 16.00.

Pagesat për shërbimet konsullore bëhen në këtë llogari bankare: IT59D0306905020100000008896

 

 

 

Consolato Generale della Repubblica del Kosovo a Milano

 

Contatti

Indirizzo: Via San Martino, 10, 20122 Milano, Itali

Tel.: +39 (0) 26704804, +39 (0) 266718644

E-mail:  consulate.milano@rks-gov.net

Numero di emergenza: +39 33 193 82 019

 

Orario

Apertura al pubblico: da lunedì a venerdì dalle ore 09:30 - 12:30 

Orario delle telefonato: da lunedì a giovedì dalle ore 14:00 - 16:00