Follow us on:

Contact


Ambasada e Republikës së Kosovës në Tokio


Adresa:

Vort Toranomon South Bldg. 10 F
3-13-7, Nishishinbashi, Minato-ku
105-0003 Tokyo


Tel: + 81 3 6809 2577

Fax: + 81 3 6809 2579

Emergency Number: 

+81 80 4199 6476

+81 70 4461 0154 

+81 80 4659 9130 (Japanese) 

 

E-mail:

Për caktim të takimeve dhe njoftime të përgjithshme: embassy.japan@rks-gov.net

Për viza dhe çështje konsullore: visa.tokyo@rks-gov.net