Follow us on:

Mesazhi i mirëseardhjes

Mirëseerdhët në ueb faqen e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Shkup.

Ju mund të gjeni informacionet për marrëdhëniet mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë, aktivitetin e ambasadës dhe shërbimet konsullore që ajo ofron.

Për të komunikuar me stafin e ambasadës shih adresën apo kontaktet tjera.