Follow us on:

Lajme nga Ambasada

N J O F T I M I F U N D I T15.05.2015Në lidhje me shtetasit e Kosovës, të cilët gjenden në paraburgim në Shkup, informohen familjarët se me ndërhyrjen e Ambasadës dhe në bashkëpunim...më shumë
I N F O R M A T Ë14.05.2015Në lidhje me shtetasit e Kosovës, të cilët gjenden në paraburgim në Shkup, informohen familjarët se për të realizuar vizitat,(në bazë të...më shumë
Zgjedh Faqen
123456789101112
Artikuj: 69