Follow us on:

Ambasadori Dedaj u prit nga kryetari i Strugës, Ramiz Merko

Strugë, 6 shkurt 2019 - Në kuadër të vizitave të komunave të ndryshme në Maqedoninë e Veriut, ambasadori i Republikës së Kosovës, Gjergj Dedaj u prit nga Ramiz Merko, kryetar i komunës së Strugës. Ambasadori Dedaj dhe kryetari Merko biseduan për zhvillimet në të dyja vendet tona si dhe për progresin dhe funksionimin e qeverisjes dhe pushetit lokal në komunën e Strugës.