Follow us on:

Ambasadori Dedaj takon ambasadorin Italian Carlo Romeo.

Shkup, 25 shkurt 2019 - Ambasadori i Italisë në Shkup, SH.T.Carlo Romeo, priti Ambasadorin e Republikës së Kosovës në Maqedoninë e Veriut, z.Gjergj Dedaj.

Ambasadori Dedaj gjithashtu e njoftoj homologun italian me zhvillimet politike në Kosovë dhe rëndësinë e vazhdimit dhe përmbylljes së negociatave të ndërmjetësuara nga Komisionerja e BE Frederika Mogerini ndërmjet Kosovës dhe Sërbisë fqinje. Ambasadori i Italisë Carl Romeo ritheksoj përkushtimin e vendit të tij për progresin dhe zgjidhjen e të gjitha çështjeve të hapura mes Kosovës dhe Serbisë dhe stabilitetin në tërë këtë pjesë të Europës.