Ambasadori Dugolli i dorëzoi letrat kredenciale presidentit të Finlandës

      

Helsinki, 2 shtator 2014 - Ambasadori Ilir Dugolli i ka dorëzuar presidentit Niinistö letrat kredenciale të akreditimit si ambasador jorezident i Republikës Kosovës në Republikën e Finlandës.

më shumë

NJOFTIM: Kontakti për raste konsullore të natyrës urgjente

Shërbimi konsullor i Ambasadës së Republikës së Kosovës në Stokholm ka vënë në dispozicion të palëve numrin e ri të kontaktit për raste të natyrës urgjente. më shumë

Ambasadori Dugolli i dorëzoi letrat kredenciale Presidentit së Letonisë

Ambasadori Dugolli është pritur në takime të ndara edhe nga Ministri i Mbrojtjes, Kryetari i Komisonit për Punë të Jashtme i Parlamentit letonez, Kryetarja e Komisionit për Integrime Evropiane dhe zyrtarë të tjerë. më shumë

Ambasadori Dugolli i dorëzoi letrat kredenciale Mbretit Harald

Oslo, 3 prill 2014 - Ambasadori Ilir Dugolli i ka dorëzuar Mbretit Harald letrat kredenciale të akreditimit si ambasador jorezident i Republikës Kosovës në Mbretërinë e Norvegjisë.më shumë

Eksperti për Çështje të Ballkanit dhe miku i Kosovës prof. Sturesjö vizitoi Ambasadën

Gjatë vizitës në ambasadë ai është pritur nga ambasadori Ilir Dugolli, i cili i ka njohtuar të pranishmit mbi punën e Ambasadës si dhe të bashkëpunimin bilateral ndërmjet Kosovës dhe Suedisë.më shumë