Follow us on:

Kontakti

Ambasada e Republikës së Kosovës në Mbreterinë e Suedisë

Adresa:
Birger Jarlsgatan 33, 111 45 Stockholm
PO Box: 3643,  103 59, Stockholm
 
Tel: + 46 8 614 6860
Fax: + 46 8 678 3002
embassy.sweden@rks-gov.net

Shërbimi Konsullor:

(për çështje konsullore/lëshim të dokumenteve: fletëudhëtime, lirim nga shtetësia, aplikim për letërnjoftime, pasaporta, etj.)

Orari i punës me palë i Shërbimit Konsullor në Stokholm:
E hënë deri të enjte prej orës 10.00 deri në 12.00

(me marrëveshje paraprake përmes telefonit ose postës eletronike)

Palët mund të kontaktojnë dhe të marrin informata përmes telefonit në këto ditë: Nga e hëna deri të premten, prej orës 09.00 deri në 10.00.si dhe nga ora 14.00 deri 16.00

Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Stokholm

z.Agron Smakiqi, Sekretar i Parë

Drejtues i Misionit Konsullor

Birger Jarlsgaten 33/se-112 43 Stockholm/SWE
0046 8 614 6863
0046 8 614 6864


consulate.stockholm@rks-gov.net


Numri emergjent i Ambasadës së Republikës së Kosovës në Stockholm është + 46 (0) 735 086 099. Ky numër është në shërbim 24 orë non-stop por mund të thirret/kontaktohet vetëm në rastet e nevojave/kërkesave të natyrës urgjente dhe atë pas orarit të rregullt të punës së konsullatës/ambasadës, ditëve të pushimit dhe të fundjavës.