Follow us on:

Filmi "Tri Dritare dhe një Varje" nga regjisori Isa Qosja dhe ai "Bota" nga Iris Elezi dhe Thomas Logoreci do të shfaqen në edicionin e 38-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit (Göteborg International Film Festival) në Göteborg të Suedisë.

Filmi "Tri Dritare dhe një Varje" nga regjisori Isa Qosja dhe ai "Bota" nga Iris Elezi dhe Thomas Logoreci do të shfaqen në edicionin e 38-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit (Göteborg International Film Festival) në Göteborg të Suedisë.

 

Festivali i Göteborg-ut, që konsiderohet si njëri ndër festivalet më të mëdha në vendet nordike, mbahet gjatë 23 janar - 2 shkurt.

Që të dy filmat janë të mbështetur nga Qendra Kinematografike e Kosovës.

 

Për më shumë të dhëna dhë orarin e shfaqjes së filmave: http://goo.gl/zn7TYd