Follow us on:

Më 11 tetor shfaqet filmi dokumentar për ambasadorin e kulturës shqiptare në Suedi

Stokholm, 25 shtator 2019 - Nën patronatin e Ambasadës së Republikws sw Kosovës në Stokholm, me datë 11 tetor 2019, do të shfaqet filmi dokumentar: "Ullmar Qvick - Ambasador i Kulturës Shqiptare në Suedi -- Portret Kulturor".

Në këtë ngjarje të rëndësishme, i pranishëm do të jetë edhe protagonisti i dokumentarit, z.Ullmar Qvick.

Filmi dokumentar me regjinë e znj.Fitore Rubovci, do te shfaqet në orën 18:00 në ABF Stockholm, Sveavägen 41.
Ftesa është e hapur për të gjithë bashkëatdhetarët dhe të interesuarit tjerë.

Luteni që pjesëmarrjen tuaj ta konfirmoni në këtë e-mail adresë: embassy.sëeden@rks-gov.net