Follow us on:

Ambasadori Avni Kastrati u nënshkrua në librin e urimeve të hapur në Ambasadën e Japonisë

Lubjanë, 23 maj 2019 - Ambasadori Avni Kastrati u nënshkrua në librin e urimeve të hapur në Ambasadën e Japonisë në Lubjanë me rastin e marrjes së Fronit të Japonisë nga Madhëria e Tij, Perandori Naruhito.

Ambasadori Kastrati, në emër të institucioneve dhe të qytetarëve të Republikës së Kosovës, ka përcjellur urimet më të përzemërta.