Follow us on:

Stafi Diplomatik

Haxhi Bajraktari,
Ministër Këshilltar
Organizata rajonale dhe nderkombetare


Arben Loshi,
Këshilltar
Çështje ekonomike

Bashkim SHILLOVA,
Atashe Ushtarak
Çështjet ushtarake dhe të sigurisë

Kontakt me Ambasadën e Kosovës në Tiranë:
Tel: (+355) 4 22 61 650
Fax: (+355) 4 22 25 100
E-mail: embassy.albania@rks-gov.net

Konsullata e Përgjithshëm e Republikës së Kosovës në Tiranë:

Halim KRASNIQI,
Konsull i Përgjithshëm
Çështje konsullore

Adem Sallauka,
Sekretar i Parë (Konsull)
Çështje konsullore

Kontakt me Konsullaten dhe për çështjet e vizave:

Tel.: +355 (0) 42 240 696
Fax.: +355 (0) 42 267 820
Email: consulategeneral.tir@rks-gov.net
visa.al@rks-gov.net