Follow us on:

KONTAKTI

Shërbimi Konsullor (për çështje konsullore/lëshim të dokumentacioneve: vërtetime, lirim nga shtetësia, aplikim për letërnjoftime, pasaporta etj.)

Orari i punës me palë i Shërbimit Konsullor:
E hënë deri të premten:
prej 10.00 deri 12.00h dhe
prej 13.30 deri 15.30

Tel.: +43 1 504 74 00
Fax.: +43 1 504 74 00-20
consulate.vienna@rks-gov.net


Numri emergjent: +43 664 2233 409