Follow us on:

Lajme nga Ambasada


Njoftim- Ditë Pushimi14.02.2020Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton të interesuarit se me rastin e Festës së Ditës së Pavarësisë së Republikës së...më shumë
Njoftim - Ditë pushimi25.12.2019Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton, se duke u bazuar në Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës dhe të Republikës së...më shumë
Njoftim- Ditë Pushimi 27.11.2019Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton, se me rastin e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë, duke u bazuar në Festat Zyrtare...më shumë
Zgjedh Faqen
1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738
Artikuj: 228