Follow us on:

NJOFTIM

Ambasada e Republikës së Kosovës në Vjenë njofton qytetarët se për shkak të masave të reja kundër përhapjes së virusit Covid-19, të ndërmarra nga qyteti i Vjenës dhe landeve Austria e Ulët, Burgenland si dhe me rastin e festës se Pashkëve, nga data 1 deri më 18 Prill 2021, shërbimet konsullore do të ofrohen vetëm për raste emergjente. Luteni që për raste emergjente të lajmëroheni në numrat si vijojnë:

Tel: +43 6642233409 dhe +43 6767861865
E-mail: consulate.vienna@rks-gov.net

Për më shumë informacione lidhur me masat e reja, mund të klikoni në vegëzën e mëposhtme:
https://www.ris.bka.gv.at/GeltendeFassung.wxe...

Urime festën dhe ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
Ambasada e Republikës Kosovës në Vjenë