Follow us on:

Takim pune me Ambasadorët e rajonit oraganizuar nga Përfaqësuesi i përhershëm Slloven në BE, SH.eT. dr. Rado Genorio

Bruksel me 28 shtator 2015 - U mbajt takimi zyrtare i Ambasadorëve të rajonit në rezidencën e Perfaqësuesit të përhershëm Slloven në BE.

Në takim ishin prezent Ambasadori Rado Genorio, Përfaqësues i përhershëm Sllove në BE; Ambasadori Andrej Lepavcov, Shef i Misionit të Maqedonisë në BE; Ambasadorja Mimoza Ahmetaj, Ambasadore e Republikës së Kosovës në Bruskel; Ambasadori Ivan Lekovic, Shef i Misionit të Malit Zi në BE; Ambasadorja Suela Janina, Shefe e Misionit të Shqipërisë në BE; znj. Jasminka Ajanovic, Ministre Këshilltare në Misionin e Bosnës në BE.

 

Po ashtu, në këtë takim ishin prezent edhe Drejtori i Përgjithshëm për Zgjërim Christian Danielsson dhe dhe Drejtori Simon Mordue.