Follow us on:

Ambasadori i Republikës së Kosovës në Bruksel, Bernard Nikaj, në intervistën e tij dhënë për European Times u fokusua në promovimin e investimeve të huaja në Kosovë

Artikulli përmbledh sektorët më të rëndësishëm për investime të huaja, si dhe tregon për veprimet e ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për tërheqjen e këtyre investimeve.

Ambasadori Nikaj theksoi që Kosova duhet të konsiderohet si një ndër shtetet me përparësi më të madhe konkurruese në rajon për shkak të fuqisë së re punëtore. Për më shumë, ju lutem shihni linkun më poshtë:

http://www.european-times.com/country/belgium/bernard-nikaj-ambassador-republic-kosovo-brussels-interiew/