Follow us on:

Ministri Rexhepi apelon për fillim të dialogut për liberalizim të vizave

Në organizim të OSI dhe ESI, Ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi morri pjesë në debatin për tejkalimin e izolimit të qytetarëve të Kosovës.

Në panel me përfaqësues të shoqërisë civile kosovare dhe zyrtarë të BE-së, Ministri Rexhepi prezantoi hapat që institucionet kosovare janë duke ndërmarrur drejt fillimit të dialogut për liberalizim të vizave.