Follow us on:

Ambasada në Bruksel përkujton aktivistin dhe veprimtarin Enver Hadri

Bruksel, 25 shkurt 2020 - Në përvjetorin e tridhjetë të vrasjes së aktivistit dhe veprimtarit Enver Hadri, Ambasada e Kosovës në Bruksel së bashku me kolegë nga Ambasada e Shqipërisë dhe familjen Hadri, vendosën kurora lulesh tek varri i tij në Farciennes të Belgjikës.