Follow us on:

Vizita e Ambasadorit Zemaj në Ambasadën e Republikës së Bashkuar të Tanzanisë në Bruksel

Bruksel, 12 Maj 2021 - Në Ambasadën e Tanzanisë në Bruksel, Ambasadori Zemaj është mirëpritur në një takim shumë miqësor nga ambasadori H.E.z.Jestas Abuok Nyamanga.

Ambasadori Zemaj theksoj që Republika e Kosovës është mirënjohëse për mbështetjen e vazhdueshme që ka marrë në proceset e shtet-ndertimit nga shteti mik Tanzania, që nga njohja deri më sot.

Avancimi i marrëdhënieve bilaterale në mes të dy misioneve dhe vendeve mbetet prioritet i punës së përbashkët.