Follow us on:

Ministrja e Punëve të Jashtme (u.d.) Vlora Çitaku i drejtohet Grupit Drejtues Ndërkombëtar

Në fjalimin e saj para përfaqësuesve të Grupit Drejtues Ndërkombëtar, Ministrja Çitaku nënvizoi sfidat, si dhe mundësitë dhe të arriturat e Kosovës në prag të përvjetorit të tretë të pavarësisë.

Krahas takimeve me delegacionet e vendeve anëtare të GND-së, Ministrja Çitaku pati edhe takime të ndara me autoritete të Mbretërisë së Belgjikës, përfaqësues të Shërbimit Evropian për Veprim të Jashtëm, Komisionit Evropian etj.

Deklarata e GND-së