Follow us on:

Presidentja Jahjaga, Kryeministri Thaçi dhe Ministrat Hoxhaj e Çitaku takohen me z. Steven Vanackere, Zëvendëskryeministër dhe Ministër i Punëve të Jashtme i Mbretërisë së Belgjikës

Gjatë vizitës së tij në Kosovë, Zëvendëskryeministri dhe Ministër i Punëve të Jashtme i Belgjikës, Steven Vanackere, është pritur në takime nga Presidentja Atifete Jahjaga, Kryeministri Hashim Thaçi, Ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj dhe Minstrja e Integrimeve Evropiane, Vlora Çitaku.

Në takime janë ritheksuar synimet e të dy vendeve për forcim të mëtejmë të bashkëpunimit ndërshtetëror.