Follow us on:

Mirësevini në faqen kryesore te Ambasadës se Republikes se Kosoves në Sofje, Bullgari

Të nderuar,
Mirë se erdhët në faqen zyrtare të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Sofje.
Kjo faqe do të shërbej për t’ju ofruar informacione themelore rreth aktiviteteve të Ambasadës në Sofje.
Po ashtu në ketë faqe mund të gjeni informacionet e përgjithshme për shërbimet konsullore dhe shërbimet tjera për qytetarët kosovar në territorin Republikës së Bullgarisë, si dhe informata për qytetarët e huaj që dëshirojnë të vizitojnë Republikën e Kosovës.
Duke gjurmuar përmes faqen së Ambasadës tonë, do të mund të lidheni me vegëzat (linqet) e institucioneve të Republikës së Kosovës (Presidenca, Kuvendi i Republikës së Kosovës, Kryeministria, Ministria e Punëve të Jashtme, si dhe ministritë tjera relevante, institucionet tjera vendore dhe organizatat ndërkombëtare që veprojnë në Republikën e Kosovës).
Në mënyrë që t’ju ofrojmë shërbime më të mira dhe me kohë sa më të shkurtër, ju lutem na kontaktoni duke na ofruar sugjerimet tuaja.
Mirë se vini!
Edon Cana
Ambasador