Follow us on:

Shërbimet Konsullore

Qytetarët e Republikës së Kosovës për të marrë këshilla konsullore të kontaktojnë ambasadën në emailin dhe numrat e mëposhtëm.


Adresa: Ambasada e Republikës së Kosovës në Pragë
Trziste 366/13, 118 00 Praha 1


Kontakti:
• Tel: + 420 257 217 775
• Fax: 257 310 229
• E-mail: embassy.cz.republic@rks-gov.net