Follow us on:

Shërbimet Konsullore - Mynih

Në kuadër të Konsullatës së Përgjithshme të Republikës së Kosovës në Mynih funksionon edhe shërbimi i marrëdhënieve me publikun.

Ky shërbim i ofron ndihmë shtetasve të Kosovës për zgjidhjen e problemeve të natyrës konsullore.

Shërbimi i marrëdhënieve me publikun mund të kontaktohet në:

Tel: +49 (0) 89159861720
Fax: +49 (0) 89159861719
Email: generalconsulate.munich@rks-gov.net

Adresa:

Konsullata e Përgjithshme e Republkës së Kosovës

Ehrenbreitsteinerstr.28

80993 München

Kati II 


Orari i punës i Shërbimit Konsullor në Mynih është:

Hënë 09.00-12.00 dhe 14.00-16:30

Martë 09.00-12.00 dhe 14.00-16:30

Mërkurë 09.00-12.00 dhe 14.00-16:30

Enjte: 09.00-12.00 dhe 14.00-16:30

Të premtën mund të bëhet vetëm tërheqja e dokumenteve nga ora 09.30-12.00

Ju informojmë, se gjatë festave shtetërore të Republikës Federale të Gjermanisë dhe ato të Republikës së Kosovës, Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Mynih është e mbyllur!

Numri emergjent është: +49152 18 22 28 40