Follow us on:

Kontakt

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË BERLIN

Koenigsallee 20A/20B, 14193 Berlin, Germany
Tel.: +49 (0)30 240 47 69-0
Fax.: +49 (0)30 240 47 69 29
E-mail: embassy.germany@rks-gov.net 


MISIONI KONSULLOR I REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË BERLIN

Binak Berisha, Këshilltar

Wall str. 65 D-10179 Berlin/GER
+49 30 240 47 69 11
+49 30 240 47 69 19
consulate.Berlin@rks-gov.net    

 Numri emergjent:
+49 (0) 179 367 05 36
 

MISIONI KONSULLOR I REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË FRANKFURT AM MAIN
 

Fidan Ibrahimi, ud. i Udheheqesit të Konsullatës 

Hamburger Alle 2-4 ,
60486 Frankfurt am Main
+49 (0) 6927133920
+49 (0) 69271339229
conculate.frankfurt@rks-gov.net 
fidan.ibrahimi@rks-gov.net 
Numri emergjent: 

+49 152 290 846 75

MISIONI KONSULLOR I REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË SHTUTGART

Kadri Dakaj - Konsull


Johannes str. 47B/70 176 Stuttgart/GER
+49 711 627 677 0
+49 711 627 677 29
consulate.stuttgart@rks-gov.net  
Numri emergjent:
+49 152 2725 9483

 

MISIONI KONSULLOR I REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË MINHEN

Naser Idrizi - Konsull i Përgjithshëm
Dhurata Selimi - Konsull


Ehrenbreitsteinerstr. 28 80993 München
Tel.: +49 89159861720
Fax.: +49 891598617219
generalconsulate.munich@rks-gov.net   


Orari i punës me palë:
E hënë - e enjte nga ora 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:30
Të premteve dhe festave zyrtare Konsullata është e mbyllur për palët