Follow us on:

Ambasadori Kullashi mori pjesë në festën shtetërore të Kroacisë

Paris, 26 qershor 2014 - Ambasadori Kullashi mori pjesë në festën shtetërore të Kroacisë, në Ambasadên e këtij vendi.

Ambasadori i Kroacisë  Ivo Goldstajn, në fjalimin e rastit theksoi se festa shtetërore e Kroacisë përputhet me njëvjetorin e anëtarësimit të Kroacisë në Bashkësinë evropiane.

Në këtë ceremoni, Ambasadori Kullashi pati rastin të bisedoj me disa ambasadorë të Ballkanit dhe me disa Zyrtarë francez për rrjedhat ekonomike e politike në rajon dhe për bashkëpunimin e këtyre vendeve në lëmenj tê ndryshëm.