Follow us on:

Kontakti

Ambasada e Republikës së Kosovës në Zagreb

Adresa:
Antuna Nemčiča 7/2 kat; 10 000 Zagreb / HRVATSKA.         

Tel:  + 385 (0) 1 482 77 42
        + 385 (0) 1 482 77 43
        + 385 (0) 1 643 02 87

Seksioni Konsullor:

Tel:   + 385 (0) 1 482 77 41
Fax:  + 385 (0) 1 482 77 21

E-mail:
embassy.croatia@rks-gov.net
visa.zagreb
@rks-gov.net

Misioni Diplomatik i Republikës së Kosovës në ZagrebAntuna Nemčiča 7/2 kat; 10 000 Zagreb / HRVATSKA.
+385 (0) 1 482 7742
Consular section phone: +385 (0) 1 482 77 41
+385 (0) 1 482 77 21
visa.zagreb@rks-gov.net;

Numrat emergjent: +385 916037343 ;

                                    +385 (0) 1 482 77 41


Shërbimi Konsullor:
(për çështje konsullore/lëshim të dokumenteve: fletëudhëtime, lirim nga shtetësia etj.)

Orari i punës me palë i Shërbimit Konsullor në Zagreb:
E martë, e mërkure dhe e enjte prej orës 09:30 deri në 12:00
(dhe sipas nevojës me marrëveshje paraprake përmes telefonit ose postës eletronike)
 
Palët mund të kontaktojnë dhe të marrin informata përmes telefonit çdo ditë, prej orës 09:00 deri në 15:00.